Våre varemerker:

Mylna Sport leverer og markedsfører en rekke ulike varemerker innen trening, helse og livsstil. Under finner du mer informasjon om hver enkelt av de.

Her kan du søke på produktnavn og artikkel nr.

abilica

Abilica

Det er få ting i hverdagen vår som vekker like mye følelser som spørsmål relatert til trening. Helse, kropp, psykisk og fysisk mestringsfølelse, indre velvære – alt kan knyttes til treningsrutinene våre. Tilrettelegg nivået etter det du er komfortabel med og kos deg med treningsøkten din.

La fargene til Abilica slippe inn og finn akkurat det produktet du vil trives med. Gå inn på Abilica sin egen side eller vis en enklere liste med alle Abilica-produkter her på Mylnas webside:

Se alle Abilica produktene.

nordic

Nordic

Nordic er vårt eget varemerke og har eksistert siden 1999.

Med Nordic kan vi tilby et komplett hjemmetreningssortiment i god kvalitet til rimelige priser.

Se alle Nordic produktene.

sklz

SKLZ

SKLZ er en amerikansk produsent av treningsutstyr til funksjonell og sportsspesifikk trening. SKLZ samarbeider tett med «Athletes Performance» og har svært innovative treningsprodukter for utvikling av prestasjonsevne enten du er toppidrettsutøver eller mosjonist, individuelt eller som del av et lag. SKLZ har en rekke videoer med treningsinstruksjoner (engelsk) til de fleste av sine produkter. Se SKLZ.com, YouTube eller skan videoen direkte fra pakningen med appen Microsoft tag.

Se alle SKLZ produktene.

nordictrack

Nordic Track

Nordic Track ble startet med en skimaskin som er verdens mest solgte treningsapparat gjennom tidene.

Deretter har det utviklet seg til å inneholde også andre treningsapparater og er det senere årene aller mest kjent for sine høykvalitets tredemøller.

Nordic Track er en del av Icon konsernet som er verdens største leverandør av treningsutstyr med 51% av verdensmarkedet.

Se alle Nordic Track produktene.

proform

PRO-FORM

PRO-FORM har i en årrekke vært verdens ledende merkevare navn innen hjemmetrening.

Bak PRO-FORM står verdens største produsent og markedsfører av treningsutstyr, Icon Health & Fitness. Det USA-baserte selskapet har spesielt lagt vekt på innovasjon og moderne tidsriktig utseende på PRO-FORM produktene.

I tillegg til det mest komplette sortimentet av tredemøller kan vi tilby trimsykler og elliptiske maskiner. Ingen over og ingen ved siden! PRO-FORM tilbyr utvilsomt de mest innovative produktene på markedet.

Se alle PRO-FORM produktene.

weider

Weider

WEIDER har vært synonymt med styrketrening og «body building» helt siden 17 år gamle Joe Weider revolusjonerte fitnessverden i 1939.

Joe Weider regnes som grunnleggeren av moderne «body building». Icon Health & Fitness som nå står bak WEIDER har videreført prinsippene til Joe Weider i sin utvikling av det mest komplette styrketreningsutstyret verden har sett.

Se alle Weider produktene.

everlast

Everlast

Everlast er et av de ledende merkenavn innen bokseutstyr og synonymt med boksing. Siden 1910 har flere enn 125 boksere blitt verdensmestere med dette varemerket.

Noen av de mest kjente navnene er Georg Foreman, Larry Holms, Evander Holyfield, «Sugar» Ray Robinson og Mike Tyson.

Se alle Everlast produktene

redcord

Redcord

Redcord er den originale slyngetreningen, utviklet i Norge. Det har de senere årene kommet til mange kopier, men Redcord er originalen og pioneren!

Mylna Sport AS selger frisktreningssortimentet til Redcord, utstyr som er glimrende til å trene funksjonell styrketrening, samt vårt neuromuskulære samspill. Trening med Redcord hjelper oss til å bruke flere muskler når vi gjør en øvelse, samt få musklene til å reagere raskere, noe som gjør at vi lettere unngår skader, blir generelt sterkere i kroppen, og vi blir bedre i idretten vi bedriver.

Se alle Redcord produktene.

sponser

Sponser

Sportsprodukter i form av karbohydrater og elektrolytter er påfyll for idrettsutøvere. Selv om mange får dekket energibehovet sitt ved å spise et variert kosthold med energitett mat i det daglige, vil idrettsutøvere som trener og konkurrerer mye stort sett trenge ekstra påfyll fra sportsprodukter. Det handler ikke bare om den totale energien, men i tillegg skal sportsernæring og energidrikker tilby energi som er lettopptakelig og lett å fordøye. Sponser Sport Food prøver å være innovative og oppdaterte på den nyeste forskningen, noe som gjenspeiler seg i utvalg og kvalitet på produktene. Se Sponser sin egen side her.

Se alle Sponser produktene.

ringer-drink

Ringer Drink+

RINGER DRINK+ hjelper til med å opprettholde og gjenopprette en normal væskeog elektrolyttbalanse i forbindelse med trening og konkurranser. Væsketap i forbindelse med krevende fysiske anstrengelser vil være individuelt og avhenge av mange faktorer som f.eks: svetting, lufttemperatur, luftfuktighet og hvor lenge aktiviteten pågår. Normalt væskebehov er ca 30 ml/kg/døgn. Det vil si 2,25 liter for en person som veier 75 kg.

Se alle Ringer Drink+ produktene.

sportsupply

Sport Supply

Aktivitet på trampoline er ikke bare gøy, men også bra for blant annet balansen, kondisjonen, motorikken og musklene. Kolleksjonen vår inneholder i tillegg et stort utvalg ekstrautstyr og deler til trampoliner. Av andre sommerprodukter finner du også vårt velkjente fotballmål.

Se alle Sport Supply produktene.

ifit

iFit

iFit er plattformen som gjør treningen morsommere og målene lettere å nå. Utviklet av ICON Health & Fitness, verdens største produsent av treningsutstyr. I motsetning til konkurrentene vil iFit ikke bare gi deg oversikt over hva du har gjort, men også gi deg gode råd om hva du bør gjøre for å nå dine personlige mål.

Se alle iFit produktene.

Print

Bowflex Max Trainer

Bowflex Max Trainer er en revolusjon innen tidseffektiv trening. Produktene er spesielt utviklet for deg som ønsker høy intensitet i effektiv trening som styrker hjerte og lunger, samtidig som du forbrenner 2,5 ganger flere kalorier som på en ellipsemaskin. Bowflex Max Trainer sitt unike design sørger også for at du aktiverer opptil 80% mer av muskelmassen enn på en ellipsemaskin, samtidig som treningsformen er svært skånsom mot alle ledd. Begge utgavene inneholder ultraeffektivt 14 minutters intervallprogram.

Se alle Bowflex Max Trainer produktene.

Hyperice

HyperIce

Hos HYPERICE er vår misjon å tilby idrettsutøvere verktøy som forbedrer resultatene ved å fremskynde restitusjonstiden, forebygge skader og forbedre kroppens evne til å bevege seg mer effektivt. Alle produkter fra HYPERICE er utviklet og testet slik at de oppfyller standardene til verdens beste idrettsutøvere.

Se alle HyperIce produktene.

Untitled-1

Schwinn

Siden 1966, når Schwinn banet vei i utviklingen til å trene hjemme med den revolusjonerende Exerciser-sykkelen, har de vært en ledende innovatør i treningsbransjen. Ikke bare vil du føle deg bra når du bruker Schwinns treningsutstyr, vi mener også at du får det ganske moro i mellomtiden. Schwinn Fitness … Feel Good for Life.

Se alle Schwinn produktene.

Mueller-stor

Mueller

I mer enn 50 år har Mueller levert de beste produktene innenfor idrettsmedisin til forbrukere over hele verden. Mueller vet viktigheten av integritet, stolthet og dyktighet. Disse elementene er utstilt i måten Mueller driver sin virksomhet på og gjenspeiler seg i deres produkter. Mueller hjelper toppidrettsutøvere og mosjonister med å forebygge skader, rehabilitering, forsvare seg mot nye skader og forbedre sin ytelse.

Se alle Mueller produktene.