Mylna Servicesenter

Vi er opptatt av at våre kunder skal ha en problemfri opplevelse med våre produkter. Allikevel vet vi av erfaring at selv de beste produktene har behov for service og vedlikehold. Vår brukerstøtte oppleves som en ekstra trygghet for våre kunder.

Mylna Servicesenter har seks ansatte og er en del av Mylna Sport AS. Servicesenteret betjener det private og det profesjonelle markedet over hele landet, og har i dag ca. 210 000 ulike reservedeler på lager til våre produkter. Våre tjenester består av teknisk kundeservice, salg av reservedeler og serviceavtaler. Vi formidler montering, service og reparasjonsoppdrag.

Kontakt oss gjerne gjennom kontaktskjemaet nedenfor, ellers kan du også finne brukermanualer og tips om vedlikehold i menyen til venstre. Har du vært i kontakt med oss tidligere trenger du ikke fylle ut kontaktskjemaet, da kan du sende oss en mail med ditt referansenummer.

Kontaktinformasjon

E-post: service@mylnasport.no

Telefon: (+47) 32 27 27 27

Åpningstider telefon

mandag-fredag 10:00 til 13:00

Vi har stengt i lunsjen fra 11:20 til 12:00 hver dag.

NB! Servicetelefonen er stengt inntil videre pga COVID-19. Send oss en henvendelse via mail eller via kontaktskjemaet så skal vi hjelpe deg. Vi innfører også noen forebyggende tiltak for å redusere smitte og for å sikre at vi fortsatt kan besvare de som trenger hjelp eller ønsker å bestille reservedeler. Vi vil holde resepsjonen stengt på Serviceavdelingen, og oppfordrer alle om å henvende seg enten på e-post eller via kontaktskjemaet. Vi vil fortsatt besvare e-post som normalt.

Hvis det har tatt lang tid før du får svar fra oss, sjekk spam/søppelpost-mappen din. Det kan hende at svar fra oss har havnet der.

Kontaktskjema

(Hvis du allerede har fylt ut kontaktskjemaet ved en tidligere anledning, vennligst send oss en epost med referansenummer eller ditt navn / navnet som saken sto oppført på)