Kjære kunder,

På grunn av situasjonen med stengte treningssentre og oppfordringer om å holde oss hjemme, merker vi et enormt behov for utstyr til hjemmetrening.

Mylna Sport har en ekstremt stor pågang av ordre og henvendelser, og vi jobber på spreng med å få ut varer til alle sammen. Vår logistikkavdeling står på som helter og jobber døgnet rundt med å plukke varer og sende ut.

Vi har, som mange andre firmaer, en redusert bemanning siden flere av de ansatte må være hjemme med sine barn. I tillegg gjennomfører vi ekstra sikkerhetstiltak knyttet til smittevern for de ansatte som er på jobb, med f,eks rengjøring av lokaler og utstyr. Selv om vi jobber så fort og effektivt vi kan, så ser vi at ordremengden er så stor at det blir forsinkelser på utsendelsene fra oss. Alle ordre som er bekreftet vil bli sendt fortløpende.

Mylna Sport har et bredt sortiment men vi ser nå at det er mange produkter vi er utsolgt for. Vi vil holde www.mylnasport.no oppdatert med informasjon om varer, så vi setter pris på at dere sjekker lagerbeholdninger før dere bestiller varer.

I tillegg vil vi be om at ordre blir bestilt via portal, edi eller e-post. Dersom dere må kontakte oss, ber vi dere om å ha hele bestillingen klar, så jobber vi alle mest effektivt. Takk for forståelsen og lykke i denne krevende tiden som setter oss alle på prøve.

Hilsen

Thomas Weman, Daglig leder