31. juli 2017

Tren hele kroppen med vektvest!

En vektvest er perfekt for deg som vil ha litt mer motstand når du kjører styrkeøvelser. Hvis du bruker en vektvest under trening øker du intensiteten og får mer ut av treningsøkten. Vektvesten gjør at du tvinger musklene i kroppen til å jobbe enda hardere. Abilica sine vektvester er behagelige å ha på seg. Selvfølgelig merker man vekten på vektvesten, men den sitter godt slik at du kan konsentrere deg på øvelsene du utfører. Du har muligheten til å justere vektvesten etter hvor tung du vil ha den. Inne i vektvesten ligger det poser som du kan ta inn og ut ettersom hvor tung du vil ha vektvesten din.

Abilica har to ulike vektvester, Abilica WeightVest Flexi og Abilica WeighVest 3 kg. Abilica WeightVest Flexi er justerbar opp til 10 kg. Med Abilica WeightVest 3 kg kan du ta ut de to halvkilos vektposene om du vil ha en lettere vektvest. Les mer om vektvestene ved å klikke på bildet under.